Avonturenboerderij Molenwaard van Van Hoorne op Streekcentrum Ooievaarsdorp

Avonturenboerderij Molenwaard van Van Hoorne op Streekcentrum Ooievaarsdorp

avonturenboerderijGROOT-AMMERS • Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt en Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf openen in april 2018 de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard op het streekcentrum in Groot-Ammers.

 

Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt maakte dinsdag bekend te gaan samenwerken met Van Hoorne Entertainment. Het productiehuis gaat met de stichting het bestaande park verder thematiseren en aankleden om zo meer bezoekers te trekken en de educatiedoelstellingen beter te kunnen bereiken.

De bestaande televisiekarakters Fien & Teun zullen de basis vormen voor een ontdekkingstocht voor kinderen, waarbij de oorsprong van de Alblasserwaard centraal staat. Avonturenboerderij Molenwaard zal zich met name richten op gezinnen met kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

Agrotoerisme
Aan het bestaande centrum zullen elementen worden toegevoegd om nog beter te kunnen werken aan de doelstelling die al vele jaren de basis vormt voor het Streekcentrum: het bevorderen van agrotoerisme en kennismaken met de Alblasserwaard en zijn oorsprong.

(foto: Ton de Bruin)

Lees verder: www.hetkontakt.nl/regio/alblasserwaard/algemeen/118274/avonturenboerderij-molenwaard-van-van-hoorne-op-streekcentrum-ooievaarsdorp